Intro Sally LinforthSally Linforth is geboren in 1963 in Birmingham, Engeland. Zij kom uit een gezin van zeven en had het geluk in een warme en liefdevolle omgeving op te groeien.

" Ik heb altijd veel plezier in het schilderen gehad. Ik houd ervan te werken zonder schetsen of een concreet idee van datgene wat ik wil schilderen. Ik houd van de vrijheid die dat me geeft. Ik kan alles wat ik maar leuk vind of wat ik maar wil, vormgeven. 
De kleuren die ik gebruik maken een emotie los. Ze kunnen een hartstocht opwekken, zelfs versterken, ze kunnen me ontspannen en tot rust brengen.
Door het schilderen wil ik mijn gevoelens tot uiting brengen. Ik wil iets scheppen en mezelf verrassen. Ik wil de toeschouwer de passie die ik voel, laten ervaren. "


Sally Linforth

0 reacties:

Een reactie posten